Blog

Megérkezett a Szivecske építő fajátékunk!

Viragné Tina
2023.01.16 09:51
Megérkezett a Szivecske építő fajátékunk!

...egy kicsi làny álma...

...egy különleges, varázslatos fajáték...

...egy jól építhető, remek készségfejlesztő eszköz...

Ez a Szivecske építő fajátékunk!

Legyen egyedi, s különleges 

Legyen gyönyörű s varázslatos 

Legyen színes és natúr 

Legyen jól építhető, s remek fejlesztő fajáték...

Honnan az ötlet?

Pici lányunk Szófinak az ovis jele szivecske. Ami tökéletes hisz igazi szeretett bomba. Minden szivecskés neki, már picike, ovis kora előtt. Régóta àlma egy olyan fajáték, amiben van szivecske is. Ez adta az alapötletet. 

 

Hogyan született meg?

Az alapunk "adva" volt, legyen benne szivecske. A mi alapelvünk, hogy ne csak szép legyen, hanem praktikus, stabil fajáték. S elkezdödött a tervezés...majd jött Szofika, hogy haaaatalmas szivecske legyen... tehát legyen egy nagy szivecske, legyen gyönyörű s egyedi, legyen különleges s varázslatos, legyen színes és natúr is, lehessen jól építeni vele... s hát így ezekből a kislány álmokbòl született a szivecske építő fajátékunk.

 

Legyen színes...14 darab különböző méretű építő , 14 féle színben , a szivecske körül. Gyönyörű, élénk, vidám színek, melyekkel öröm lesz játszani. 

 

Legyen natúr... számunkra fontos, hogy a gyermekek a fajátékokon belül megismerjék a natúr játékokat, tapasztaljàk milyen a tapintàssuk, lássák milyen a mintàzzatuk, érezzék a fa csodas illatàt...ezért is lett a játék legfontosabb része natúr. 

 

Legyen varázslatos... mi más lehetne varázslatosabb mint a mandala mintàzatunk...titkos írás, varàzsigék...tényleg csak a fantázia szabhat határt.

 

Legyen egyedi, s különleges.... azt hiszem ez a kívánság is sikerült. Az az öröm s boldogság mikor át adtuk Szofinak az ő játékát, azt amit ő almodott meg... az mindent elmondott. 

 

 

...s még pár adat

 Hazai erdészetből gondosan kivàlogatott s bevizsgàlt éger fából készült, festett s pirográffal mintàzott , 22 db-os (+keret), 30 x 40 x 4 cm-es készségfejlesztő fajáték.